Brook Preloader

T’has plantejat donar-li un estil industrial a la teva llar?

T’has plantejat donar-li un estil industrial a la teva llar?
Avui us portem una sèrie de consells perquè li pugueu donar un cert aire industrial a la decoració de la vostra llar.

L'estil industrial prové dels anys 50 i s'inspira en les velles naus de les grans ciutats dels Estats Units que els immigrants sense massa recursos ocupaven al no poder permetre's un habitatge en zones millors.
Una de les característiques que defineix l'estil industrial són els espais oberts, els materials nus i l'ús d'elements fora de lloc o època.

En general, l'ús de colors més foscos i orgànics tipus terra, fusta sense tractar, cuir, ciments, òxids o maó són els més adequats per a generar aquest toc de “fàbrica” que busquem. Els tons blancs també ajudaran a potenciar la il·luminació i grandària de l'espai que hàgim triat. Un estil que es presta a la combinació d'elements diversos, des de moderns a vintage, podent adquirir un gran nivell de personalitat i gustos propis.

Living,Room,Interior,In,Loft,,Industrial,Style,,3d,Render
El fons i intenció d'aquest estil d'acabat és minimalista i aposta pels espais diàfans que transmetin aquesta sensació d'amplitud que podem tenir en un magatzem o local industrial. Això ho podem aconseguir jugant amb combinacions de fustes crues i metalls oxidats. Amb teixits com l’arpillera o el cuir.
Ebae - Decoració industrial

També amb acabats com els maons a la vista o parets arrebossades de ciment, aconseguirem un aspecte elegant i sofisticat, on quedarà plasmada aquesta sensació de “menys és més”. Per a vestir aquest estil, podem utilitzar mobles amb formes simples, nues i senzilles, però funcionals. Tot el conjunt adquirirà solidesa i gaudirem d'una llar amb formes i dissenys de tall industrial però adaptades per a la nostra comoditat, calidesa i confort.

Si tens pensat reformar casa teva, t'has plantejat un estil com aquest?
A EBAE som experts en tota mena de reformes de la llar. Des de treballs puntuals, a reformes integrals o completes. Estarem encantats d'ajudar-te i assessorar-te perquè la teva llar, sigui única.
Perquè a EBAE som Home Lovers!