Brook Preloader

Com decorar un dormitori juvenil

Com decorar un dormitori juvenil

Moltes vegades ens sembla mentida la rapidesa amb la que es fan grans els nostres fills. Però els anys van passant i el que al principi era una habitació infantil, acabarà transformant-se sí o sí en un dormitori juvenil. Els petits de la casa deixen de ser-ho i comencen a tenir necessitats diferents que hem de preveure i cobrir.

Sent nens, poques opinions ens podran donar sobre com volen la seva habitació, però una vegada en l’adolescència, les seves opinions i gustos s’haurien de tenir en compte a l’hora de decorar el que serà el seu espai més íntim i personal.

Com sempre, és important valorar l’espai del qual disposem per a poder integrar tots els elements d’una forma pràctica i atractiva. Serà important tenir fàcil accés a endolls diversos, ja que els adolescents, més que qualsevol, utilitzaran tot tipus de dispositius electrònics com smartphones, tablets, ordinadors, etc.

És molt probable que a l’hora de triar el color de les parets de l’habitació, vulguin colors molt virolats i estridents. Hauríem de procurar tons càlids per a no crear un ambient aclaparador o amb sensació d’estretor, però podem reservar una de les parets per a pintar-la d’aquest color que tant li agrada per aportar personalitat i donar aquest toc de contrast.

No hem d’oblidar-nos de preveure espais per a guardar totes les coses que un adolescent sol tenir i inclús col·leccionar. També es molt important disposar d’un espai per l’estudi on pugui estar còmode i amb les suficients dimensions per a poder desenvolupar-ho. Flexos originals poden vestir l’escriptori aportant la lluminositat necessària.

En definitiva, es tracta de crear un espai adequat i funcional mantenint la personalitat dels nostres fills. A Ebae estem al teu costat per a assessorar-te i ajudar-te en qualsevol dubte que puguis tenir per a aconseguir aquest espai ideal. Perquè som Home Lovers!!