Brook Preloader

Tens la idea de reformar la teva terrassa?

Tens la idea de reformar la teva terrassa?
Si tens la sort de tenir una terrassa en la teva llar i t'estàs plantejant la idea de reformar-la i donar-li un canvi d'estil, l'hivern és una època ideal per a començar a pensar-hi. D'aquesta manera, quan arribi el bon temps estarà tot llest per a gaudir al màxim d'aquest espai tan especial.

Com en qualsevol altra reforma, el primer que haurem de tenir en compte serà l'espai del qual disposem. Un àtic a cel obert ofereix moltíssimes possibilitats, encara que les terrasses d'un bloc de pisos també donen molt joc. Alguns dels materials més indicats per a l'exterior són el gres, la terracota i la ceràmica. Resisteixen els canvis de temperatura, la humitat, la pluja i les gelades. A més, són fàcils de netejar i mantenir.

ebae-reforma-terraza3

Alguns dels materials més indicats per a l'exterior són el gres, la terracota i la ceràmica. Resisteixen els canvis de temperatura, la humitat, la pluja i les gelades. A més, són fàcils de netejar i mantenir.
També podem jugar amb el microciment si busquem un estil modern o més industrial. Encara que haurem de donar-li un bon aïllament i tractament antilliscant per a evitar relliscades.

Les tarimes de fusta o de pvc són uns altres dels elements més utilitzats a les terrasses, tant per al sòl com per a jardineres o mobles decoratius, donant un ambient càlid i acollidor.
ebae-reforma-terraza2

En quant a la decoració, hem de buscar un estil que ens identifiqui i amb el qual ens sentim a gust. Ha de ser un espai on relaxar-nos, on poder prendre un cafè o gaudir d'un dinar amb família i amics. La combinació del mobiliari i la il·luminació són importants per a proporcionar-nos confort. A vegades, tan sols amb unes espelmes o un aplic obtindrem aquest racó especial que ens aportarà bons moments per a descansar després d'un dia intens.

El que sens dubte vesteix qualsevol terrassa són les plantes. Decoren, ens donen vida i color, i al costat de les jardineres de diferents materials acaben de definir l'estil que volem.
Vine a EBAE i estarem encantats d'ajudar-te a tenir la terrassa dels teus somnis. Uneix-te al moviment Home Lovers!!