Brook Preloader

La importància de l’aïllament tèrmic a la llar

La importància de l’aïllament tèrmic a la llar
Moltes vegades ens sorprenem per l'alt consum elèctric de la nostra llar, sobretot últimament amb les constants pujades de costos de les elèctriques.

Un dels motius principals d’aquests augments, es deu al mal aïllament que hi ha en la majoria de les nostres llars i per tant la contínua pèrdua d’energia bé per la coberta de l’edifici, bé per la façana, o bé per les finestres i el sòl.

Per això, és tan important realitzar un bon aïllament tèrmic en les nostres llars. Avui dia existeixen diversos materials especials i tècniques d’instal·lació per a aplicar en els elements constructius dels habitatges, aconseguint retenir l’energia, tant per a la calor com per al fred, i per als ambients interns i externs.

Un dels elements essencials per a aconseguir un correcte trencament tèrmic, són les finestres. Actualment s’ha aconseguit combinar el millor de la tecnologia d’aïllament (trencament complet de pont tèrmic, doble o triple vidre amb aïllament reforçat, farcit d’argó…), a més de l’aïllament acústic, complint d’aquesta manera amb l’estalvi energètic.

ebae aillament casa

A vegades tenim la sensació que malgrat tenir la calefacció encesa la casa no s’escalfa. Hi ha parets i sostres que estan en contacte amb l’exterior i dona una sensació de fred molt desagradable. Com en els dies d’estiu de molta calor que es transmet a l’interior de les llars, i que ens obliga a mantenir els equips d’aire condicionat funcionant durant moltes hores amb el consegüent consum d’energia.

Per això és prioritari en les construccions modernes, la instal·lació de l’aïllament tèrmic, que evita els intercanvis de temperatura, aconseguint que la calor quedi dins a l’hivern i fora a l’estiu. Cada dia busquem més el confort tèrmic en les nostres llars, i un dels principals objectius és mantenir la temperatura ideal amb la mínima despesa energètica.

Per a obtenir una transmissió correcta del fred i de la calor a l’interior de les llars, s’utilitza habitualment la instal·lació de pladur (panell de guix laminat) combinat amb aïllament tèrmic (Llana de roca), que permet aïllar, protegir i millorar les prestacions del terra, parets i sostre.

EBAE aillaments tèrmics

El pladur també té la funció d’aïllament acústic, reduint la transmissió del soroll des de l’exterior cap a l’interior, com entre espais interiors de diferent ús, evitant sentir converses de veïns, televisió o música d’algun habitatge pròxim, etc.

Vine a EBAE i estarem encantats d’ajudar-te a condicionar la teva llar amb un aïllament adequat, que a més de guanyar en qualitat de vida , aconseguiràs un gran estalvi energètic.

Uneix-te al moviment Home Lovers!!