Brook Preloader

Com crear una oficina a casa i no morir en l’intent

Com crear una oficina a casa i no morir en l’intent
En els darrers dos anys, ens hem hagut d'adaptar a la nova normalitat. Una normalitat provocada per una pandèmia que ens ha obligat a canviar els nostres hàbits i la nostra rutina laboral.

El teletreball i el treball no presencial han anat agafant força en aquest procés de canvi i des de Ebae volem aprofitar per donar-vos alguns consells per reformar una estança de la vostra llar i convertir-la en la vostra oficina sense morir en l’intent.

img_oficina_en_casa_01

Escull bé l’espai

Tant si tenim un espai molt gran com si tenim un petit raconet a casa és important escollir aquella zona amb una bona il·luminació, a poder ser natural i independent de la resta d’estances per evitar les distraccions pròpies de casa. Si no disposéssim d’aquest espai independent intentarem ubicar el nostre espai de treball en una zona de casa el més apartat del dia a dia a la nostra llar.

En qualsevol cas, el fet important és separar el nostre espai laboral de l’espai personal/familiar.

El més important a l’hora de teletreballar és disposar d’una zona independent, tranquil·la i ben il·luminada

img_oficina_en_casa_02

La importància de tenir-ho tot a mà

Un cop decidit l’espai de treball, toca la reforma d’aquest. L’adaptació d’aquesta nova estança ens ha d’aportar totes les comoditats que l’oficina ens ofereix per tal de dur a terme les tasques laborals de forma còmoda i satisfactòria.

Escollir un bon mobiliari és part de la clau de l’èxit en aquesta reforma. Hem d’escollir una cadira còmoda i ergonòmica i una taula àmplia i estable que ens permeti una correcta postura durant cada jornada laboral. No serveix aprofitar la cadira de la cuina de casa!

Així mateix, és important l’emmagatzematge. Si disposem de suficient espai en la nostra zona de treball, incorporar un armari o estanteries que et permetin tenir tot el material d’oficina ordenat seria ideal. En el cas que no tinguéssim un espai tan ampli, una petita calaixera o uns arxivadors que ens permetin guardar el material d’oficina seria suficient.

Introduir elements separadors per delimitar la zona de treball de l’estança de la llar ajudarà a tenir-ho tot més ordenat

img_oficina_en_casa_03

Així doncs, si estàs pensant en reformar una petita estança de casa teva i convertir-la en un espai de treball o en una oficina, a EBAE et podem ajudar en tot el procés, perquè som experts en interiorisme i en tota mena de reformes de la llar.

Uneix-te al moviment Home Lovers!!