Brook Preloader

Un espai exclusiu on guardar i ordenar la roba? Pensa en un vestidor!

Un espai exclusiu on guardar i ordenar la roba? Pensa en un vestidor!
Si ets d'aquestes persones que té molta roba i no saps com guardar-la o vols donar-li ordre als espais per a les teves peces, un vestidor pot ser la solució que necessites. Es pot dedicar un espai propi, però un vestidor també és possible en espais més reduïts. Fins i tot pot formar part del teu mateix dormitori. T'interessa? Perquè aquest mes, t'expliquem com fer-ho.

No pensis que necessites una habitació gegant per gaudir d’un atractiu i pràctic vestidor. Un lloc no massa gran o fins i tot el mateix dormitori, pot ser l’espai ideal per a donar-li forma. Aconseguir els resultats perfectes, dependrà de la correcta distribució de l’espai i de tenir clares les idees per a organitzar el vestidor.

img_vestidores_03

El més còmode és que el vestidor se situï pròxim al dormitori i si es troba entre la teva habitació i un bany, millor. No sempre es disposa d’una habitació annexa que t’ofereixi aquesta possibilitat, però hi ha opcions. Per exemple, si el teu dormitori és prou gran, pots restar-li uns metres quadrats, i crear l’espai de vestidor amb un fi envà divisori, una planxa de pladur o algun element divisori d’allò més simple, com un paravent o algun tèxtil que decori i separi. Si els metres escassegen, sempre tens la possibilitat de tenir un vestidor obert, sense portes o envans. En un dormitori modern, de disseny minimalista o fins i tot inspirat en l’estil industrial, lluirà genial sense grans reformes.

Pel que fa a la distribució, és bàsic aprofitar l’espai, però sense crear un ambient aclaparador. Hi ha moltes idees per a dissenyar un vestidor de manera que s’adapti a la forma de l’habitació. Si tens una habitació estreta i allargada, per a no sobrecarregar, col·loca els diferents mòduls en una única paret i en la qual queda lliure, un bonic mirall et servirà per a donar forma als teus estilismes, creant sensació de major amplitud. Per a vestidors quadrats, però no gaire amplis, una altra bona idea és distribuir els armaris en forma de “L”. Si tens espai de sobres, enfrontar dos panells de diferents mòduls és la millor solució.

És bàsic aprofitar l’espai, però sense crear un ambient aclaparador. Hi ha moltes idees per a dissenyar un vestidor de manera que s’adapti a la forma de l’habitació

img_vestidores_01

El vestidor ideal

El vestidor ideal és el que millor s’adapti a tu. Els diferents elements que incorporis han de ser sobretot pràctics i encaixar de manera harmoniosa.

En el disseny del vestidor, seria ideal que els espais oberts fossin protagonistes. No es tracta d’omplir una habitació d’armaris, sinó que la teva roba estigui a la vista i seguint l’ordre que tu estableixis. Si vols tancar algun buit, l’ideal és optar sempre per portes corredisses, que no et restin espai. Les portes de vidre queden molt boniques, i a més, podràs veure l’interior. Si no disposes de molt d’espai, una d’aquestes portes pot ser també un gran mirall, imprescindible en qualsevol emprovador.

img_vestidores_04

Finalment, recorda que una bona il·luminació és fonamental. Si l’habitació que arribarà a ser el vestidor té alguna finestra, no se t’ocorri tapar-la, al contrari, aprofita la llum natural i completa la il·luminació amb llum neutra perquè, en mirar-te al mirall, sàpigues perfectament que estàs preparada per a sortir al carrer, just amb el look que has triat.

A Ebae estem al teu costat per a assessorar-te i ajudar-te en qualsevol dubte d’interiorisme que puguis tenir per a aconseguir aquest espai ideal.

Perquè som Home Lovers!!