Brook Preloader

T’has decidit a reformar el bany?

T’has decidit a reformar el bany?
“En l'època que ens ha tocat viure, hem passat molt més temps a les nostres cases i és ara quan ens adonem dels diferents problemes que tenim a la nostra llar i de les millores que hi podem fer. Un dels llocs que mereix especial atenció, és el bany.”
Ens centrarem en la comoditat i en l'estil. Si bé és cert que no és el lloc en el qual passem més hores, això no és motiu per a no cuidar i gaudir de cadascun dels detalls i elements de confort que ens pot oferir. Aquí et deixem una sèrie d'idees i consells per fer-li un gir actual sense oblidar-nos de la funcionalitat. Comencem amb les reformes!

Canvia la teva vella banyera per una dutxa

Canviar la banyera per una dutxa, és una reforma bastant comuna, però que fa un gir radical a la lluminositat i aspecte del teu bany. L'objectiu d'això és guanyar en accessibilitat i aprofitar millor l'espai. A més, el consum que suposa omplir una banyera, no es pot comparar al d'una dutxa. I més quan aquestes disposen de regulació de cabal i un major aprofitament del flux d'aigua.
Interior,Of,Spacious,Bathroom,With,White,Tile,Walls,,Concrete,Floor,

Actualitza el mobiliari

En moltes ocasions, els petits espais dels quals disposem requereixen solucions creatives d'equipament i sobretot d'un disseny flexible i intel·ligent.

Cada vegada hi ha més marques que ofereixen mobles i equipament adaptats a aquests reduïts espais.
Si no disposem de molt espai, hem de centrar-nos en els elements bàsics i on els situarem. L'adaptació i les mesures ajustades són els factors determinants.

Un bany petit pot semblar més gran del que és si utilitzem colors clars i grans taulells. Aquest efecte s'intensifica amb mobles suspesos i de la grandària justa.
Per exemple, si instal·lem un vàter suspès i una cisterna encastada, podem guanyar un espai substancial en el nostre bany. A més de la sensació d'amplitud ja comentada.

Com més lliure mantinguem la cambra, major sensació d'amplitud ens oferirà i a més guanyarem en comoditat d'accés i ens facilitarà la neteja i l'ordre.

Aplica una coherència en el disseny

Si acumulem massa elements de diferents estils en una habitació petita, farà que la sensació d'espai es vegi reduïda.
Per això és important triar un disseny fluid i coherent amb l'espai del qual disposem.

Instal·la una columna de dutxa

Pensar que una dutxa ens proporciona menys confort que una banyera, és una cosa que hem de treure'ns del cap. Una columna de dutxa ens ofereix multitud de possibilitats. Avui dia existeix una gran oferta de models que ens ofereixen disseny, confort, sostenibilitat i tecnologia en un sol element. Diversos tipus de pluja, massatges, il·luminació relaxant, aixeteria termostàtica, limitador de cabal... Són elements que ens ajuden a fer de la dutxa diària, un petit plaer.

Tria els mobles auxiliars

Sembla mentida, però en el bany solem emmagatzemar multitud d'utensilis per a la nostra higiene. Tovalloles, cosmètics, paper, petits electrodomèstics, etc. Cal triar mobles amb capacitat, però que s'ajustin a l'espai del qual disposem. Una altra bona idea és instal·lar elements com prestatges o penjadors que ens ajudin a distribuir els diferents elements d'ús quotidià.

Feu-nos cas. Són canvis que faran que el vostre bany llueixi de manera actual i pràctica. A EBAE t'oferim el consell personalitzat i l'experiència necessària per a adequar aquest espai a la modernitat, la comoditat i les tendències d'avui.