Brook Preloader

Què pot aportar-me una instal·lació domòtica?

Què pot aportar-me una instal·lació domòtica?
“La domòtica (o control intel·ligent d'edificis, habitatges o zones residencials) permet crear un vincle entre les diverses tècniques d'electrònica, física, automatització, tecnologia de la informació i telecomunicacions d'un edifici. Mitjançant un control central se simplifiquen i connecten en xarxa les funcions de confort, economia, seguretat i comunicació.”

Controlar electrodomèstics, focs, ventilació, etc. des d’un dispositiu mòbil quan ni tan sols estàs a casa, facilita notablement la rutina diària i fins i tot redueix el consum energètic i les factures. Sincronitzar els aparells electrònics, economitzar els recursos naturals i apostar per sistemes energètics sostenibles són les bases per a tenir un habitatge tecnològic i integrat en el medi ambient.

 

Controlar electrodomèstics, focs, ventilació, etc. des d’un dispositiu mòbil quan ni tan sols estàs a casa facilita notablement la rutina diària i fins i tot redueix el consum energètic i les factures.

 

Les xarxes 5G, la domòtica i el control de la il·luminació tindran un paper important connectant als usuaris amb les seves llars.

Una gestió eficaç i eficient de l’espai s’aconsegueix a través de la instal·lació d’un sistema de domòtica que a Ebae realitzem de forma totalment personalitzada per a cada client. Així aconseguim els millors resultats en cada projecte. Analitzem quines prioritats i necessitats hem de cobrir en qüestions com la il·luminació, tancaments o climatització entre altres, per a desenvolupar una proposta a mida per al teu projecte de domòtica.