Brook Preloader

Aerotermia. Com funciona i quins són els seus avantatges?

Aerotermia. Com funciona i quins són els seus avantatges?
Avui més que mai, la gent comença a prendre consciència d'aquest equilibri que s'ha de mantenir amb el nostre entorn. Les diverses formes d'energies renovables ens ofereixen la possibilitat de cobrir les nostres necessitats diàries utilitzant energia neta i sense residus. Aprofitant i entrant en sinergia amb els cicles i processos tèrmics i dinàmics que ens envolten.

La aerotermia és una energia neta i respectuosa amb el medi ambient i suposa un estalvi i eficiència molt a tenir en compte. Es tracta d'una tecnologia que aprofita l'energia calorífica o tèrmica emmagatzemada en l'aire i la transmet mitjançant una bomba de calor aire-aigua.
A través d'aquest mètode, s'extreu fins a un 80% de l'energia necessària per als sistemes de calefacció, climatització i aigua calenta sanitària que necessita una llar estàndard.

El funcionament és senzill. Pren calor de l'aire exterior i el porta a un bescanviador que transmetrà l'energia que s'ha generat a l'aigua.

Els principals avantatges d'aquest sistema són les següents:

És una energia neta i respectuosa amb el medi ambient i no genera residus ni fums.
Aporta un alt nivell de rendiment i eficiència. Si les instal·lacions de calefacció es realitzen per sòl radiant, es pot aconseguir un estalvi de fins a un 80%.
Amb un sol sistema disposem de calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària.
Obté la major part de l'energia que necessita de l'aire i tan sols una petita quantitat de la xarxa elèctrica.
S'adapta perfectament a la potència que es requereixi estalviant en el consum no necessari.
La instal·lació és senzilla i no precisa de costoses revisions periòdiques pel que els costos de manteniment són molt baixos.
Treballa a un elevat rang de temperatures. Amb temperatures exteriors de -20Cº, és capaç de produir aigua calenta a 60Cº.
aerotermia-ebae4

Com veieu, la aerotermia és una opció molt interessant per a reduir els costos del consum energètic de la nostra llar alhora que utilitzem un sistema net, que no genera residus i que és respectuós amb el nostre entorn.

A Ebae estem conscienciats amb la protecció i cura del medi natural oferint-te les últimes tecnologies i tendències en climatització de la llar. No dubtis a consultar-nos!!