Brook Preloader

Motius per reformar la teva cuina

Motius per reformar la teva cuina
Us heu parat a pensar en les hores que hem passat en les nostres cuines durant els últims temps? Durant la pandèmia ens hem llançat a preparar receptes que mai ens havíem plantejat fer a casa. Tartes, pastissos, guisats, entrants… Si fins i tot es va esgotar la farina en segons quins comerços a causa de la “febre pastissera”!!

La cuina és un lloc molt especial de la nostra llar. És un lloc de trobada. De xerrada i de reunió enfront d'un bon plat. Sigui amb la família o amb amics, a la cuina sempre es fan grans coses. En ser un dels llocs més utilitzats de tota la casa, els elements que la integren i la bona distribució d'aquests, són fonamentals per a poder treure-li el màxim partit.

Reforma cocina

Depenent de l'espai del qual disposem, hi ha moltes opcions diferents que ens podem plantejar. La cuina d'una fila és una solució ideal per a llocs reduïts. La cuina en dues files, és una opció fantàstica per als que sempre anem amb presses i necessitem estalviar temps i tenir-ho tot a mà.

Les cuines en L o en U són perfectes per als qui desitgin passar més temps en elles, ja que ens permeten habilitar una part on poder instal·lar una taula i esmorzar, menjar o sopar, sense haver de portar més enllà de les seves portes les nostres preparacions.
Finalment, les cuines amb illa són perfectes per a grans espais on la cuina es transforma en un veritable centre d'activitats domèstiques.

Si et planteges reformar la teva cuina, és imprescindible la bona informació i una cuidada planificació. Els teus objectius poden ser concrets o amb amplitud de mires. Tant si vols canviar la distribució, aconseguir més espai d'emmagatzematge, més il·luminació, canviar mobles, electrodomèstics, etc, el millor és comptar amb l'ajuda i el suport dels millors. Pel que la millor opció per a afrontar la reforma d'aquest espai és posar-se a les mans de veritables professionals com nosaltres.

A EBAE t'assessorarem de la millor forma possible en funció del disseny i de l'estil que millor s'adapti a tu i a la teva filosofia. Perquè ets i som, HomeLovers.