Brook Preloader

Aerotermia. Significat i beneficis

Aerotermia. Significat i beneficis
El terme aerotermia, beu de les arrels gregues “aeros” (aire, vent, vol) i “termia” (temperatura, que produeix calor).

Des de temps remots hem intentat controlar les condicions de temperatura de la nostra llar. A l'hivern escalfant-ho i a l'estiu refrescant-ho. El confort sempre ha estat quelcom important per a l'ésser humà. Hi ha fins i tot registres que els antics egipcis ja disposaven de sistemes de regulació de temperatura mitjançant l'intercanvi d'aire a diferents pressions que recorria diversos passadissos i recintes. Afortunadament, en l'actualitat la tecnologia ens permet optimitzar cada vegada més els recursos naturals del nostre entorn en poder extreure'n l'energia que contenen per al nostre benefici i alhora reduir la nostra petjada de carboni. D'aquesta manera, ens podem relacionar i interactuar amb el món que ens envolta de forma més sostenible i ecològica.

ebae-aerotermia3

En aquest cas, l'aerotermia utilitza una bomba de calor que escalfa l'aigua mitjançant l'intercanvi de temperatura amb l'exterior de l'habitatge. Mitjançant aquest sistema, podem disposar a la nostra llar de calefacció a l'hivern, aire condicionat a l'estiu i aigua calenta sanitària durant tot l'any.

Aquest sistema de climatització és el més eficient del mercat, ja que permet extreure fins a un 75% de l'energia de l'aire que ens envolta.

Ebae Aerotermia
En moltes de les reformes actuals que duem a terme, l'aerotermia és part important ja que considerem que és un tipus d'energia d'avantguarda. Una energia del tipus renovable i un dels sistemes que més confort ofereix a l'usuari, permetent estalviar fins a un 25% en la factura del gas i fins a un 50% en el cas de calefaccions a base de gasoil.

Per tot això, si et planteges una reforma de la llar, l'aerotermia és una part que hauries de valorar molt seriosament. A Ebae t'oferim l'última tecnologia i innovació per al teu habitatge i t'aconsellarem i assessorarem de la manera més professional per a fer de la teva llar un lloc en on el confort i benestar siguin la principal premissa. Perquè a Ebae, som Home Lovers!