Brook Preloader

Com aconseguir espais diàfans a la teva llar?

Com aconseguir espais diàfans a la teva llar?
La pandèmia ens va marcar en molts aspectes, i dins de la llar, degut en part al confinament que varem viure, detectem alguns espais del nostre habitatge que es podien millorar. No és una cosa que hagi sorgit ara, però el minimalisme i la creació d'habitacions més obertes són corrents que cada vegada estan més de moda.
Però què pot aportar-nos una casa diàfana?

En primer lloc, la sensació d'amplitud, ja que, si combinem aquests espais amb una decoració detallista i petita, podem arribar a sentir que vivim en un lloc molt més ampli. Si a això li sumem grans finestrals pels quals la llum entra a les habitacions, aconseguirem llocs en els quals compartir i crear records inoblidables amb la família o amics.
Per a aconseguir zones diàfanes, és imprescindible eliminar algun envà, a partir d'aquí les solucions són infinites. Pots combinar en una mateixa sala el saló amb la cuina, generant un espai obert en el qual es pot cuinar sense perdre's ni un moment el que està passant, podent compartir vetllades interminables amb amics.

Tens una habitació petita i una altra limítrofa que utilitzes de vestidor, magatzem o bany?
És moment d'unir-les, augmentar la llum i generar una sensació d'espai molt més gran i agradable. Moltes vegades pequem de tancar cambres i tenir habitacions pràcticament inservibles.

ebae-loft
Si ens centrem en el preu de fer un espai diàfan enfront d'un clàssic, et pot interessar que les obres es poden abaratir fins a un 15%, per tant, a més de tenir una casa més lluminosa i que doni moltes més possibilitats a l'hora de realitzar qualsevol activitat, tindràs un pressupost extra que pots destinar a decorar-lo o estalviar.
ebae-loft3
Com puc aconseguir aquests espais?

La forma més senzilla d'aconseguir aquests espais és tirant parets, però moltes vegades això no és tan fàcil i hem de respectar l'estructura de l'edifici i les instal·lacions. Per això has de deixar-te aconsellar per experts que faran aquests espais realitat.
Per a arribar a fer una habitació diàfana hi ha moltes tècniques, per exemple, si tens una columna que no es pot llevar, es pot camuflar amb una prestatgeria, un moble baix o alguna idea més en la qual passi com una part més de la decoració.
Portes de cristall, envans de mitjana alçada o que no arribin al sostre, miralls grans, armaris de paret perquè no destorbin visualment…

Aquí ja entra la disposició del teu habitatge,
les funcionalitats que busquis i els gustos propis que tinguis.
Si necessites ajuda pots consultar-nos i t'assessorarem amb plantejaments que siguin interessants per a tu.
Tot habitatge té potencial, així que no esperis més i si vols un espai únic en el qual poder estar amb amics i familiars, comença a buscar inspiració i el consell de professionals per a començar una nova vida per a tu i per al teu espai.