Brook Preloader

Tens al cap reformar el teu dormitori?

Tens al cap reformar el teu dormitori?
Una de les reformes més habituals de la llar és sens dubte la reforma del dormitori. A la gran majoria de pisos no se solen trobar habitacions grans per als dormitoris, generalment reserven els espais més amplis de l'habitatge per al saló.

Tot i això, hi ha moltes opcions que es poden realitzar per a modificar aquest tòpic i aconseguir canvis radicals en el nostre dormitori. Com per exemple utilitzar alguna habitació limítrofa que de vegades són petits llocs desaprofitats però que, unint-ho al nostre dormitori, aconseguirem una cambra molt més àmplia, podent plantejar un nou disseny de l'interior de l'habitació. Podem convertir el nostre petit armari en un ampli i còmode vestidor.

ebae-dormitorio3

El mobiliari a mesura és també una grandíssima solució per a aprofitar al màxim els espais disponibles, com per exemple un llit ajustat a les nostres necessitats que a més ens proporcioni un descans reparador.

Gràcies a una bona distribució i decoració d'interiorisme, la reforma del nostre pis tindrà els ingredients necessaris per a poder gaudir d'una llar funcional alhora que bonica i còmode, donant-nos serenitat i repòs.

ebae-dormitorio
A Ebae som professionals que treballem des de petits projectes com pot ser la reforma d'una habitació o dormitori, fins a afrontar la reforma integral d'un habitatge.
ebae-dormitorio4

Tot passa per valorar les millors opcions i idees de manera prèvia i intentar treure tot el profit dels espais i possibilitats disponibles. Podem reformar casa teva a tots els nivells. Estructures, distribució, mobles a mida, fins i tot els més petits detalls de disseny d'interiors.