Brook Preloader

Com crear una oficina i no morir en l’intent

Com crear una oficina i no morir en l’intent

Forçats o no al teletreball, disposar d’un espai a casa on poder desenvolupar tasques laborals, sigui de forma permanent o de forma puntual, ha esdevingut essencial en el nostre dia a dia.

En la primera entrega de “com crear una oficina a casa i no morir en l’intent” us vam oferir un ventall de consells per tal d’escollir quina estança de la nostra llar era l’adequada per convertir una petita (o no tan petita) zona de casa en la nostra oficina i com adequar-la per una còmoda jornada intensa de feina. 

En aquesta segona entrega, us ajudarem a millorar la reforma de la vostra oficina, per aconseguir la millor i més còmode experiència en la vostra jornada laboral a casa.

Equipar la zona de treball

Ebae oficina a la llar

Si ja ens hem habituat al teletreball amb la primera reforma, ara és moment de millorar l’estança.

En aquest cas, el millor és optar per mobiliari específic. Aprofitar el mobiliari amb el qual disposàvem en una primera reforma de la zona escollida com a oficina, és una bona opció per començar, però si el que volem és millorar la nostra zona de treball haurem d’invertir en un mobiliari que s’adapti a les màximes comoditats disponibles, doncs són moltes hores les que ens hi haurem de passar.

“ Buscar materials de qualitat i que s'adaptin a la nostra ergonomia ajudaran, i molt, al benestar en la nostra jornada laboral evitant sobrecarregues, lesions i malestars posturals.”

Escollir bé els complements

Posters,On,Grey,Wall,Above,Wooden,Desk,With,Computer,Monitor

Canviar l’antic mobiliari i invertir en mobiliari d’oficina ens facilitarà molt la tasca en la nostra jornada laboral. Jubilem aquell armari vell antic i poc pràctic que fins ara ens feia la funció d’emmagatzematge i el substituïm per un armari pràctic i modern que ens permeti arxivar tota la paperassa (documents, papers, material d’oficina, etc.) del dia a dia.

Unes estanteries i unes calaixeres ens seran de molta utilitat per acabar de tenir una estança visualment més atractiva, ordenada i alhora pràctica.

Amb tot, ho podem acabar de vestir amb una bona il·luminació que ens permeti una millor i més descansada visió. I si disposem de grans finestrals que hi deixin passar la llum natural, molt millor!

L'ambient de treball

Side,View,Picture,Of,Studio,Workplace,With,Blank,Notebook,,Laptop.

L’experiència d’haver estat teletreballant durant aquest curt temps en la nostra nova oficina reformada a casa, ens ha donat suficients arguments per millorar l’ambient de treball.

Un bon disseny, original, equilibrat i decorat amb elements que no distreguin és fonamental per crear un ambient que convidi a passar-hi tota una jornada laboral agradable. Tanmateix, una bona climatització i ventilació tant a l’hivern com a l’estiu ajudaran a tal finalitat.

Podem acabar d’arrodonir una estança perfecta amb unes plantes que, a part de donar-li un toc decoratiu, afavorirà la neteja de l’aire de la nostra oficina.

Uneix-te al moviment Home Lovers!!