Brook Preloader

T’expliquem les últimes tendències per a reformar el teu bany

T’expliquem les últimes tendències per a reformar el teu bany

Aquest mes, volem explicar-te les últimes tendències per la decoració del bany. Si estàs pensant a reformar el teu bany i vols donar-li un aire actual, confia en EBAE.

Sembla que les reformes a la llar continuen sent un dels propòsits més desitjats d’aquest 2022. En passar més temps a casa, valorem molt més els nostres moments de relax. És per això, que els banys tipus SPA són cada vegada més demandats, permetent-nos desconnectar durant uns minuts i gaudir d’una estona agradable sense necessitat de sortir de casa. La banyera torna a estar de moda, així com les dutxes amb columnes d’hidromassatge, mentre que es busquen il·luminacions més càlides que puguin afavorir la relaxació.

Interior,Of,Modern,Style,Bathroom,In,White,And,Beige,Colors

Els banys petits ja no són una excusa, poden ser moderns amb estil, més atrevits o més tradicionals. Els protagonistes continuen sent els mobles de bany i els seus complements: miralls, el lavabo i els plats de dutxa. La diversitat de tots els elements és tan gran que el resultat pot ser altament creatiu.

Toilet,In,Modern,Bathroom,Interior,3d,Render

L’opció del moble a mida resulta ideal, per a aconseguir aprofitar el màxim els espais i tenir-ho tot ordenat. Això sí, es fan imprescindibles configuracions innovadores que fins i tot combinin materials o colors. S’han acabat els mobles racionals i avorrits. Es porta l’asimetria i la col·locació dels miralls descentrats, per exemple.

Cada vegada estem més conscienciats amb el medi ambient, i això ha portat al fet que en fer una reforma busquem un habitatge més sostenible i respectuós. Per a això, es busquen solucions més eficients que permetin reduir el consum energètic, utilitzant tecnologies més sostenibles i de baix consum com pot ser l’aerotèrmia o els sòls radiants, a més de mobles, cadires, taules i altres accessoris elaborats amb materials naturals i reciclables com la fusta.

In,The,Foreground,The,Modern,Free-standing,Bathtub,On,Small,White

La naturalesa es reivindica com a font d’inspiració per a la vida, i no hi ha dubte que beneficia la nostra salut, a més de ser revitalitzant i calmant. Per això, en les reformes dels banys com de la llar en general, s’imposen els colors suaus i naturals. Els tons verds i blaus frescos poden connectar amb qualsevol ambient de la naturalesa i ajudar-nos a sentir els seus efectes positius. El verd en totes les seves intensitats, però amb un protagonisme clar dels verds ampolla, més pròxims a la naturalesa, ens aporten relaxació i suposen un aliment per a l’ànima. La il·luminació natural és el complement perfecte per a aquestes tonalitats. Reunint moments d’alegria, comoditat, inspiració i harmonia, les arts ens brinden l’oportunitat d’escapar de la vida quotidiana, recarregar les nostres bateries i sentir-nos millor.

En definitiva, si vols un projecte complet d’interiorisme en el qual s’abracin tots els processos (concepte, necessitat, selecció de materials, etc) passa’t per qualsevol de les nostres botigues i estarem encantats d’ajudar-te a dur-ho a terme.

Perquè a EBAE som Home Lovers!