Brook Preloader

El projecte de reforma, et pot sortir gratis!

El projecte de reforma, et pot sortir gratis!
Doncs sí. Com ho sents.

Si estàs pensant a fer un canvi en l'interiorisme de la teva llar (menjador, dormitori, terrassa) o vols realitzar una reforma integral o parcial del teu habitatge, t'oferim la possibilitat de fer un projecte , el qual se't retornarà íntegrament el seu import si s'executa el projecte des de Ebae.

A EBAE, gestionem els projectes de reformes començant per l’encàrrec concret del client. Una vegada avaluat i plantejat el seu desenvolupament, busquem que cristal·litzi en una idea que convertirem en un concepte, concretant l’estil que busca l’usuari. En aquesta gestió ens mouen valors com la personalització, la qualitat, el servei i l’estètica, elements que diferencien el corrent de l’especial. Volem projectar al client justament el que està buscant.

Projecte de reforma Ebae

En moblar la teva llar amb nosaltres, t’assessorarem en el disseny i distribució i t’acompanyarem en tot el procés per a oferir-te un conjunt de solucions estèticament agradables i eficients alhora i poder aconseguir un millor aprofitament de l’espai. Escoltant les teves necessitats i tractant de trobar optimitzacions de l’ús i de l’espai, sobre la base del que desitges.

Si estàs pensant a reformar la teva llar i donar-li un estil més actual amb el nou mobiliari, un dels aspectes principals en els quals fixar-nos hauran de ser els sofàs i els llits. Es tracta d’articles importants i d’una gran càrrega visual que cridaran l’atenció en qualsevol espai, per la qual cosa és important que siguin de bona qualitat. A EBAE tenim a la teva disposició les últimes tendències i estils que estem segurs que marcaran un abans i un després en el teu habitatge.

Reforma de bany Ebae

Un altre aspecte important en el qual centrar-se és en la il·luminació que aportarà la reforma. Una habitació ben dissenyada pot espatllar-se amb una il·luminació inadequada, així que posem gran obstinació en la seva gestió i sempre et recomanem que incloguis l’il·luminació dins del teu projecte principal. Finestres, llums dempeus, llums de sostre… totes elles són una excel·lent manera aconseguir un espai ben il·luminat.

Però tampoc ens oblidem dels complements. Cada peça decorativa és important. Aquests petits elements són una manera ideal de fer que un espai sigui visualment més interessant i personalitzat. El nostre consell és que paris esment a cada prestatge de la teva llar i tractis amb cura cada racó.

Reforma llar

A EBAE sabem que fins i tot la millor planificació pot quedar ràpidament en res si no s’executa amb una alta qualitat, dins del termini i amb el pressupost ben definit. En la gestió de la reforma de la teva llar, sempre ens preocupem de les teves exigències de manera professional i ajustant el preu per a donar-te el que realment vols i necessites.

La senzillesa o complexitat del projecte no és un problema perquè, els nostres professionals sempre revisaran i supervisaran totes les fases del procés, des de la planificació, estructuració i construcció, fins als últims detalls per a aconseguir la teva total comoditat i satisfacció.

Perquè a EBAE, som Home Lovers.